onsdag 23 september 2009

Skafferi

Ojoj, nu var det längesedan det blev något blogginlägg, vilket beror på att vi har flyttat med mera. Så nu har jag lite att ta ikapp. En sak jag är glad över i vårt nya hus är en av två nyinköpta möbler än så länge -nämligen vårt lilla skafferi med inredning.

I vårt hus finns nämligen ingen självklar plats för torrvaror och konserver, så vi behövsd köpa ett skåp till detta. Efter en del funderande fastnade vi för Smådal från IKEA.

Eftersom det är vitrindörrar så vill man ju har det lite fint i skafferiet också, vilket inte var fallet första veckorna. Så här såg det ut inne i skafferiet innan burkarna kom på plats:

Och med burkar innanför dörrarna:

Burkarna har lufttätt lock och är köpta på Coop, sen har jag satt på matchande etiketter från Tupperware. (Mjölburkarna med svart lock är från Ica).

Jag gillade också lådan nedtill på skåpet, perfekt för kartonger med olika torrvaror -särskilt när det står på ovansidan av kartongen vad de innehåller.

1 kommentar:

  1. Åh vad fint det blev! :) Så himla mycket trevligare med burkar, istället för halvtrista förpackningar! Jättefin blogg du har, förresten!

    SvaraRadera